• Meldkamer 3: 1991-2001 gebouw VH-s

Hieronder een verklaring geen bezwaar, uitgegeven door de oude BVD (BinnelandseVeiligheidsDienst) aan Theo van der Heijden, toenmalig hoofd Meldkamer. Dit betrof o.a. het beveiligen van panden als USFA, waar gevoelige militaire apparatuur gemaakt werd.

  • Meldkamer 3 in Gebouw VH-s. Links Henk Dijk, Theo van der Heijden en zittend Hans Meulenbroeks.

Meldkamer 3 in Gebouw VH-s. Links Manfred Dijk, Henk Dijk, Theo van der Heijden en zittend Hans Meulenbroeks.

Toegangsdeur VH-s naar Meldkamer 3 (en Personal Car Services (PCS) van Peter Gijsberts en Wiel Smeets) Het vervoer voor de leden van de Raad van Bestuur, Groepsraad, Commissarissen en overige (luxe) vervoer werd vanuit de meldkamer door de d.d. Surveillant geregeld. Op enig moment werd in 1995 door de Directie besloten hiervoor een speciale afdeling in te richten Deze afdeling werd bemand door de Hr. W. Smeets, afkomstig als centralist van de meldkamer en Hr. P. Gijsberts afkomstig als unit manager beveiliging en veiligheid van een externe onderneming. Hiervoor was hij hoofd surveillant op Strijp 2-3 Hr. P. Gijsberts is door de Hr. R. Mickers ( op dat moment in 1995 personeelschef van Vastgoed Beheer en Diensten en later directielid van VB&D; ) voor deze functie aangenomen. Deze afdeling (PCS) heeft de goede relatie die er was tussen de security groep van Philips (meldkamer 3) en de Raad van Bestuur van Philips voortgezet. PCS is later uitgegroeid tot een afdeling die buiten het beveiligd vervoer van personen en documenten ook o.a. persoonsbeveiliging, event security en safety&security; advies voor zijn rekening nam en daarbij op de medewerking van de Meldkamer kon rekenen.

Kees Sietsma spelt Theo Fritschy de 25 jaar jubileum speld op

Ruud Borremans in Meldkamer 3 tijdens de outsourcings periode

Operatie RIESLING (arbeidsonrust 13-04-1993)

Om het document te openen heb je ACROBAT READER nodig (gratis te downloaden) ; het document wordt gedownload, waarna je het kan zien. Opent niey automatisch, beperking van de softwre op deze site

https://acrobat.adobe.com/nl/nl/acrobat/pdf-reader...Operatie RIESLING 13-4-1993.pdf