Strijp 3, R-complex

Complex R had samen met complex T een gezamelijke beveiliging. Loge RAW was 24 uur bezet en men kon vanuit hier op alle alarmen reageren, deuren en poorten openen en de CCTV bedienen. De CMB meldcode voor loge RAW was " Romeo " en de portofoon meldcode voor T en R was " Tango ". (bedankt Cees Braken)

We hebben hieronder foto's geplaatst van oud naar nieuw, met als trieste "laagtepunt" de berg stenen die overbleef na de sloop van loge RAW, eens de meest moderne loge van Bedrijfsbeveiliging. Tevens worden er enkele foto's opgenomen welke de sloop van enkele panden op het R-complex laat zien.

Boven: Complex R - 1991

Hierboven de situatie van 1991. Hieronder Loge RAW zichtbaar.

Hieronder 22 foto's van het "rondje RF" gemaakt in februari 2016. bedankt Mieke

Voor nog meer foto's, kliek HIER voor een direkte link.

Op 20-03-2015 heeft Leo enkele foto's gemaakt van loge RAW. Deze loge werd  toen nog gebruikt om bewoners informatie te verstrekken over het woonplan wat op het voormalige R-complex (nu nog) wordt gebouwd.

En toen, op 8 augustus 2015

Op 8 augustus 2015 ben ik na een tip van Leo Ringeling gaan kijken bij de oude loge RAW. Deze werd volgens Leo gesloopt.

Ik heb vlug wat foto's gemaakt, en deze hieronder gepubliceerd.


En als laatste, 19 augustus 2015

Op 19-08-2015 ben ik weer terug gegaan, en trof alleen een berg puin aan. Alweer een stuk historie van de Philips Bedrijfsbeveiliging verloren gegaan. Jammer.....

Loge RAW, voorzijde, 19 augustus 2015

Loge gezien richting TR/Strijp2 en klokgebouw Strijp 1, 19 augustus 2015

Achterzijde op 19 augustus 2015

Dienstenovereenkomst

Dit is een foto vanuit RAF naar de hoofdingang strijp 3 Dit ook omdat het Veemgebouw met houten opbouw te zien is.